Mijlpaal! Eerste formele Airofill Innovative Wall Insulation project – Hilversum

Aan de Cornelis Evertsenstraat in Hilversum worden 9 eengezinswoningen van een gemiddeld label E naar een gemiddeld label A gebracht. Het project is een initiatief van de Alliantie, Nijhuis Bouw B.V. en Takkenkamp Groep. We vinden elkaar in de ambitie een bijdrage te leveren aan de verduurzamingsopgave 2050. Ook de wens van De Alliantie om innovaties toe te passen in haar bezit wordt met de keuze voor Airofill Innovative Wall Insulation ingevuld.
Mark Plekkenpol en Maurice Wijnen, het klantteam vanuit Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers, begeleiden met veel plezier en trots dit project. Airofill Innovative Wall Insulation maakt deze woningen geschikt voor toekomstige midden- en laagtemperatuur warmtetoevoer door een RC-waarde van 2,85 m².K/W. Deze is beduidend hoger dan de RC-waarde van 1,69 van de reguliere na-isolatie producten in de spouwmuur. Voor de huurder direct een aangenamer en gezonder binnenklimaat zonder verbouwing en/of sloop. Voor de verhuurder een milieu verantwoorde keuze, die snel en met een maximaal resultaat invulling geeft aan de CO2 neutrale verduurzamingsopgave.
Het prototype van de toepassingsmachine werd voor dit project omgebouwd naar een productiemachine. En we zijn tevreden! Wij realiseren de dagproductie en de machine is goed toepasbaar in projecten. Een heleboel stappen vooruit dus! We kijken uit naar een mooi eindresultaat.

Werkzaamheden

Airofill Innovative Wall Insulation

Locatie: Cornelis Evertsenstraat, Hilversum

Terug naar overzicht...