Eerste proefwoning Airofill Innovative Wall Insulation is een succes!

Eerste proefwoning Airofill Innovative Wall Insulation is een succes!

In opdracht van Woningcoöperatie Portaal in Amersfoort hebben we 7 mei 2020 de eerste testwoning met succes voorzien van Airofill Innovative Wall Insulation! De woningbouwcorporatie is actief bezig met het verduurzamen van haar woningportefeuille. Eind 2019 zijn we gestart met proefopstellingen op lab-niveau en stap voor stap opgeschaald naar meters grote proefmuren, waarbij mooie resultaten zijn geboekt. De innovatieve toepassing is zeer effectief bij woningen met een gemetselde baksteen gevel, bestaande uit een binnen- en buitenspouw blad met een vrije spouw.

Met de succesvolle proefwoning zijn we weer een stap dichterbij het goed verduurzamen van het bestaande woningaanbod. Vanuit circulariteitsoogpunt maar zeker ook vanuit de gestelde doelstellingen voor 2050. De huidige beschikbare producten voor na-isolatie laten in deze nog steeds wensen onbeantwoord. Airofill biedt voor de uitdaging echter een effectieve en complete oplossing!

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Wij geven graag advies op maat!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Contact